Du ska känna dig trygg hos oss!

Hej!

Med anledning av den pågående virusspridningen av COVID-19, Coronaviruset vill vi dela med oss av hur vi jobbar med att just du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

Hotell Rådmannen är både ett hotell och en konferensanläggning men vi har även en välbesök restaurang för dagens lunch och a lá carte.

Vi är väldigt glada och tacksamma att du har valt att komma till oss, både som hotell och konferensgäst men även som restaurangbesökare. Därför vill jag med detta brev dela med mig av några av de åtgärder vi vidtar för att fortsätta skapa en trygg upplevelse med oss så att du fortsättningsvis kan lita på att Hotell Rådmannen ger dig ett säker och tryggt besök.

Rent och tryggt är alltid vår första prioritet!

När vi hamnar i extraordinära situationer likt den som COVID-19 gör, förlitar vi oss starkt på de manualer och rutiner vi har skapat. Vår personal har fått en utförlig utbildning i att hantera olika typer av situationer. Både inom livsmedelshantering men även utökad sanitet för offentliga utrymmen och hotellboenden.

• Vi följer löpande folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdateringar kring COVID-19

• I våra lokaler och hotellrum genomför vi flera aktiviteter för att motverka smittspridning. Ex inför nya rutiner för servering av mat, vi kommer under en period övergå till tallriksservering av dagens istället för som i dag, buffé. Detta kan medföra att du endast får en rätt serverad istället för som i dag en valfrihet att mixa din lunch. Allt för att minska smittspridning via de verktyg som används vid hantering av buffé,

• Ökar antalet förebyggande städinsatser av platser som utsätts för extra mycket hand-kontakt såsom dörrhandtag, telefoner, touch screens med flera. Dessa rengörs noggrant minst tre gånger dagligen och oftare vid högre besökarantal.

• Ökad städfrekevens på våra offentliga toaletter.

Vad gäller för avbokning och ombokning

När det gäller avbokning av din konferens eller din hotellvistelse följer vi Visitas rekommendationer. Vi kommer så långt som möjligt verka för att du ska kunna genomföra din konferens eller möte. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du bokar din vistelse hos oss.

Har du några frågor kring din bokning eller din vistelse hos oss, hör av dig till oss på

info@hotelradmannen.se

Vänliga hälsningar,

Dietmar Aiff

VD, Hotel Rådmannen

Om Hotell Rådmannen

Hotell Rådmannen är ett prisbelönat modernt hotell och konferensanläggning i järnvägsknuten Alvesta. Hotellets restaurang serverar populär husmanskost till lunch, och en traditionell a’la Carte till kvällen på Majas Krog. Hotellet har ett starkt miljöengagemang och ingår bland annat i ”Den goda grannen”. Det innebär att råvaror i restaurangen är närodlade och ekologiska.  Alvesta har mycket att erbjuda hela familjen. Oavsett ifall man är intresserad av golf, natur eller andra aktiviteter. Hotellet ligger också väldigt nära Växjö och Älmhult och många sevärda attraktioner i Småland.

Järnvägsstationen, som ligger 100 meter från hotellet, är en känd knutpunkt på kust-till-kustbanan och södra stambanan. Härifrån når du hela södra Sverige på 1,5 timme.

Boka redan idag – det finns gott om lyxiga paketlösningar för er som vill att ert vistelse på Hotell Rådmannen ska få  det där lilla extra.