Utmärkelser

Vi på Sweden Hotels Rådmannen Alvesta är mycket stolta över vad vi kan erbjuda våra gäster och har alltid arbetat med kvalitetsutveckling.  2008  uppgraderades hotellet från 3-stjärnigt till 4-stjärnigt hotell som ett tecken på den service och kvalité vi erbjuder våra gäster. 2012 blev vi framröstade för ”Bästa frukost” av Sweden Hotels gäster. Detta var en stor ära som vi trodde skulle vara svår att slå. Ibland är det roligt att ha fel. 2013 har vi blivit ”Gästernas val” och nominerade i många andra kategorier. Sweden Hotels Hotel Rådmannen i Alvesta har vunnit många utmärkelser genom åren.

award20162016 – Årets bästa hotellfrukost

Under Sweden Hotels Gala på Lilla Nova Arena i Trollhättan fick vi reda på att vi åter igen vunnit Sweden Hotels bästa frukost för andra året i rad.

Årets hotellfrukost tas fram efter omröstning från våra besökare, och i år så vann Hotell Rådmannen över nominerade hotell från Karlskrona, Halmstad och Trollhättan.

 

 

2015 – Årets bästa hotellfrukost

award_2012-2013-2015Vi blev utnämnda till Sweden Hotels bästa frukost 2015!! Äggröra, prinskorv, exotiska frukter, hemmagjord müsli, läckra juicer och smoothies. Många tycker att hotellfrukost är det bästa med hotellövernattningen. På Sweden Hotels letar de fram kedjans bästa hotellfrukost och vinnaren får priset Årets Bästa Hotellfrukost 2015. Hotell Rådmannen vann över nominerade hotell i Stockholm, Halmstad och Varberg.

2014 – Årets konferensanläggning

Årets Konferensanläggning tilldelas ett hotell med riktigt bra och betydande konferensverksamhet. Priset delades ut i samband med Sweden Hotels Gala den 7 september i Kungälv.

2013 – Gästernas Val

Varje år röstar Sweden Hotels stamgäster på sitt favorithotell, och 2013 vann Hotell Rådmannen Sweden Hotels utmärkelse Gästernas Val. Priset delades ut på Sweden Hotels Gala i Katrineholm.  

Gästernas Val instiftades år 2010 och innebär att hotellens gäster får rösta fram sitt favorithotell i kedjan.

[Sweden Hotels Pressrelease]

2012 – Årets bästa hotellfrukost

En bra hotellvistelse kännetecknas av god service, en skön säng, en bra dusch och en härlig frukost. Frukosten är utan tvekan en av de största ”snackisarna” när man pratar hotellboende med vänner och bekanta. Detta har Sweden Hotel Rådmannen i Alvesta tagit fasta på och erbjuder både egen frukostkock och ett brett utbud av goda och fräscha råvaror varje morgon.

Priset Årets Bästa Frukost är nyinstiftat för att uppmuntra Sweden Hotels medlemmar att satsa lite extra på den goda frukosten. Fräschhet, annorlunda tänk och brett utbud uppmuntras och uppskattas av hotellens gäster.

Fyrstjärniga Sweden Hotel Rådmannen vinner Årets Bästa Frukost med följande motivering: ”Med egen frukostkock som svänger ihop allt från T-bonesteak till olika typer av omeletter, står Sweden Hotel Rådmannen i en klass för sig. Den färskpressade juicen är gudomlig, den hemgjorda skagenröran sagolik och man lagar kedjans bästa äggröra!

– Vi jobbar mycket för att bli bästa frukosten, säger Marita Aiff. – Allt från råsaft av morot till den personliga kocken. Det är gästen som skall uppleva skillnaden på utbud, omtanke och personlighet, fortsätter Marita, som älskar morotssaft!

Priset kommer fortsättningsvis att delas ut varje år i samband med Sweden Hotels Gala.

[återgivet från Sweden Hotels Pressrelease]

Att vinna pris är fint, men det som gör det ännu bättre är att det är våra gäster som bott hos oss som har röstat. Ett stort tack till er allihop och välkomna åter.

4-stjärning klassificering

Hotel Rådmannen har uppnått 414 poäng och 4 stjärnor. Ni kan läsa mer om klassificeringen på www.hotelsinsweden.com

radmannen_klassificering2014