Konferens i Småland nära Växjö

Zigzag

Boka ert konferensum idag!

 – För professionella möten & teambuildning


Njut av en konferens i Småland hos Hotel Rådmannen. Knappa 30 minuter med bil från Växjö hittar du vårt konferenshotell. Med 120 meter till järnvägen och närhet till glastillverkning och traditionellt möbelhantverk blir det en konferens utöver det vanliga. Boka något av de färdiga konferenspaket som finns att tillgå eller låt oss hjälpa dig utforma en helt egen konferens i Alvesta, i närheten av Växjö.

Gör en bokningsförfrågan

Moderna konferensrum

Konferenslokalerna hos Hotel Rådmannen är moderna och ligger i direkt anslutning till hotellet. Välj mellan 11 lokaler som har olika storlekar för att passa både de små och stora grupperna. I konferenslokalerna hittar ni:

Nya digitala skärmar
Whiteboard
Wi-Fi
Blädderblock
Projektor
Ljudsystem

Förstklassig mat på konferens i närheten av Växjö

Konferensen kan sedan avslutas med en middag i vår à la carte-restaurang med namnet Majas krog. Här finns möjlighet att äta en välkomponerad middag eller något snabbare, som en hamburgare. Att också starta dagen med vår prisvinnande hotellfrukost ger er de bästa förutsättningarna för er Växjö-konferens.

Ert konferenshotell i Småland

Till konferenshotellet i Småland kommer både små föreningar och stora företag. Här finns det lösningar som kan skräddarsys för just er, oavsett vilken typ av konferens och längd på den som ni är ute efter. Ta en titt på våra konferenspaket och konferenslokaler i Småland, eller kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa er. Varmt välkomna på en konferens i Sveriges närmaste konferenscentrum, i vackra Alvesta.