COVID-19

Zigzag

KÄRA GÄST!

Med anledning av den pågående virusspridningen av COVID-19, Coronaviruset vill vi dela med oss av hur vi jobbar med att just du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

Hotel Rådmannen & Konferenscentrum är både ett hotell och en konferensanläggning men vi har även en välbesökt restaurang för dagens lunch och à la carté.

Vi är väldigt glada och tacksamma att du har valt att komma till oss, både som hotell och konferensgäst men även som restaurangbesökare. Därför vill vi med detta brev dela med oss av några av de åtgärder vi vidtar för att fortsätta skapa en trygg upplevelse med oss så att du fortsättningsvis kan lita på att Rådmannen ger dig ett säker och tryggt besök.

Rent och tryggt är alltid vår första prioritet!

När vi hamnar i extraordinära situationer likt den som COVID-19 gör, förlitar vi oss starkt på de manualer och rutiner vi har skapat. Vår personal har fått en utförlig utbildning i att hantera olika typer av situationer. Både inom livsmedelshantering men även utökad sanitet för offentliga utrymmen och hotellboenden.

  • Vi följer löpande folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdateringar kring COVID-19
  • I våra lokaler och hotellrum genomför vi flera aktiviteter för att motverka smittspridning.  Vid bufféservering spritas/byts besticken kontinuerligt och man får vistas ett visst antal vid buffén samtidigt, markeringar finns vid golvet.
  • Vi spritar alla rumsnycklar efter användning.
  • Ökar antalet förebyggande städinsatser av platser som utsätts för extra mycket hand-kontakt såsom dörrhandtag, telefoner, touch screens med flera. Dessa rengörs noggrant minst tre gånger dagligen och oftare vid högre besökarantal.
  • Ökad städfrekevens på våra offentliga toaletter.

Vi önskar av dig

  • Följ hälsomyndigheternas råd och rekommendationer
  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Håll avstånd i lokalerna
  • Tvätta och sprita händerna
  • Stressa inte, är det många som är och äter frukost? Ta en kaffe och sätt dig ned och njut av lugnet  tills andra hunnit ta sig.

Vad gäller för avbokning och ombokning

När det gäller avbokning av din konferens eller din hotellvistelse följer vi Visitas rekommendationer. Vi kommer så långt som möjligt verka för att du ska kunna genomföra din konferens eller ditt möte. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du bokar din vistelse hos oss.

Har du några frågor kring din bokning eller din vistelse hos oss, hör av dig till oss på info@hotelradmannen.se

Med vänliga häslningar

Dina vänner på Hotel Rådmannen