Två som paddlar kanot

Aktivitetskonferens med Småländsk touch

Gör din konferens till en aktiv upplevelse genom att följa med på en djupdykning i ett stort utbud av Småländska smaker. Vi vet att människor är mer engagerade och presterar bättre i kreativa miljöer och har därför tagit fram ett antal koncept som sätter igång både hjärna och smaklökar. Våra Småländska Goda Grannar tillhandahåller de bästa råvarorna, vilket passar oss som vill ge lite extra kärlek till den Småländska mattraditionen.

 

För mer information om våra paket eller om du vill att vi hjälper dig att skräddarsy ditt paket med någon annan typ av aktivitet så kan vi hjälpa till med det- tveka inte att kontakta oss på tel 0472-44888 eller   maila oss

Detta ingår

  • Frukt
  • Godis
  • Vattentapp vid lokalen.
  • Förmiddagskaffe alt eftermiddagskaffe med fralla & grova småländska kringlor med Mohedamarmelad och ost
  • Juice och Smoothie
  • Lunch i restaurangen bestående av varmrätt, kolsyrat vatten, sallad, smör, bröd samt kaffe
  • Småkakor, skuren frukt och mjuk kaka
  • Lokalhyra
Hotell Rådmannen Restaurang Buffe

Prova småländska smaker

Gör din konferens till en upplevelse genom att följa med på en djupdykning i ett stort utbud av Småländska smaker. Våra Småländska Goda Grannar tillhandahåller de bästa råvarorna, vilket passar oss som vill ge lite extra kärlek till den Småländska mattraditionen.

Smakeresa i dryckens värd

Smakresa i dryckens värld

Samkör din konferens med en professionell dryckesprovning ledd av sommelier Jens Björnstad. En dryckesprovning kan kombineras med god mat eller som ett teambildande event.

Isterband

Småländsk Matverkstad

Om du vill passa på att kombinera din konferens med lite kultur så är vår matverkstad perfekt att kombinera. Du får bland annat veta varför isterband heter som det gör och vad lunsar, jössar och korvkaka är och har för historia.

Downhill

Down Hill i Hanaslöv

Vill ni testa en lite mer fartfylld och adrenalinpumpande aktivitet efter din konferens hos oss så har vi den perfekta aktiviteten för er.

Downhill är en tävlingsgren inom mountainbike som går ut på att cykla ned för ett berg längs en markerad bana på kortast möjliga tid. Sporten kallas ofta för cyklingens störtlopp, en liknelse till den alpina skidåkningsgrenen. Banorna består i huvudsak av naturliga hinder såsom stenpartier, rotsektioner, doserade svängar och annat. Men byggda ingredienser som hopp, dropp, doserade kurvor (berms) är även vanliga.

Konferenspaket

Zigzag