golf bild

Golfpaket Småland

gäller april-oktober

 

Golf är den fantastiska sporten som sägs ha anor från 1100-talet. I Sverige har vi spelat och njutit av att få svinga golfklubban sedan början på 1900-talet. Det är en sport som passar alla åldrar som både är ett sätt att umgås, få motion och koppla av på en och samma gång. Ett golfpaket i Växjö bjuder in till vackra omgivningar och en riktigt bra nivå på golfbanor.

Golfweekend i Småland

Vid en golfweekend i Småland har ni två golfbanor att välja mellan. Spela endast på en av dessa eller spela på en varje dag. Strax utanför Alvesta ligger Alvesta Golfklubb som är en park-/skogsbana. Den slingrar sig vackert fram igenom gammal blandskog och har en bana som består av 18 hål (par 72). Två mil från Alvesta ligger Växjö Golfklubb belägen intill Helgasjön. Den har en fantastiskt vacker utsikt över vattnet och är känd för att ha Sveriges två svåraste anslutningshål som är väl värda att prova.

Njut av golf och god mat

Ett golfpaket i södra Sverige bjuder in till riktigt bra golfspel. Spela golf med familjen eller ta med kompisgänget på en rolig och avkopplande stund tillsammans. Ni väljer själv vilken av banorna ni vill spela på. Perfekt för att gå runt banan, samtala och bara få koppla av från vardagens måsten en stund. Efter ni har haft en riktigt lång och fin dag på banan kommer ni tillbaka till Hotel Rådmannen. Här njuter ni av en god middag på Majas Krog för att sedan få en god natts sömn. På morgonen avnjuter ni en av Sveriges bästa frukostar. En buffé som har något för alla. Vi lägger stort fokus på maten och väljer därför att servera råvaror som är KRAV-märkta och lokalproducerade i den utsträckning vi kan. Endast det bästa är gott nog för våra gäster.

Pris från 1350:- per person i dubbelrum

200:- i enkelrumstillägg

Boka nu via mail>> eller ring oss
0472 – 448 00

Detta ingår

  • En övernattning för 2 personer
  • 2 rättersmiddag i Majsas krog för 2 personer
  • Frukostbuffé för 2 personer
  • Greenfee för 2 personer- välj vilken bana du vill spela på

Pris:

Från 1350:- / pers i dubbelrum

Alla våra paket & erbjudanden

Zigzag