Kronobergstrampen

Semestra i Småland – Hemester-paket

Gäller Torsdag- Söndag 22/5- 24/6 2023
Varje dag 25/6-31/8 2023
med reservation för fullbokat

 

Hemester betyder semester som sker nära hemmet. Det finns inte någon anledning att resa långt bort när det är så vackert runt knuten, i Sverige i allmänhet och i Småland i synnerhet. Att semestra på hemmaplan gör att du ser omgivningarna på ett nytt sätt. När vardagen pågår är det lätt att bli lite hemmablind och varken se den skönhet som omger oss eller njuta av alla aktiviteter som finns. Skäm bort dig själv eller överraska en vän med en hemester, kvalitetstid på helt underbart sätt. Lite lyx i vardagen helt enkelt!

Semestra i Alvesta

Alvesta bjuder på massor av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Golf eller mountainbike passar den aktive, Virda bad har en badanläggning som barn älskar och det finns ett blomstrande kulturliv. Semestra i Sverige och ta dig tid att uppleva allt som du inte har hunnit med tidigare. Det finns alltid något och göra oavsett om du vill ägna dig åt shopping eller vandra i den vackra naturen. Alvesta är en plats som bara fortsätter att ge, ett perfekt val för en fantastisk hemester.

Hemester hos Hotel Rådmannen

Hemester-paketet hos Hotel Rådmannen gör att du kan ge dig ut på ett äventyr för att upptäcka Småland under dagen och sedan komma tillbaka till hotellet och låta oss skämma bort dig lite extra. I paketet ingår en middag på Majas krog där fokus ligger på livsmedel som är KRAV-märkta och lokalproducerade, vilket vi vill skapa äkta matglädje med. Till kvällen kryper du ner i den sköna sängen och får en god natts sömn. På morgonen får du njuta av vår stora frukostbuffe där det finns något för alla. På Hotel Rådmannen vill vi att du ska få njuta och skämma bort dig själv, göra saker du mår bra av och äta riktigt gott. Välkommen att boka en hemester i fantastiska Småland.

Pris från:

1 natt inkl middag: 599:- per person del i dubbelrum
2 nätter inkl middag: 1099:- per person del i dubbelrum

Priserna gäller endast 2 personer och är per person i dubbelrum.

Enkelrumstillägg är 300:- per natt

 

 

Detta ingår

  • En övernattning
  • Middag i Majas Krog
  • Frukostbuffé

Pris:

Från 569:- / person

Alla våra paket & erbjudanden

Zigzag